Velkommen

Velkommen til Jyderup Rulleskøjteklub

Sæson 2023 / 2024

Ny sæson starter onsdag d. 16 august 2023. Kom og prøv 3 gratis lektioner. Én lektion er 60 min. Se mere under Hold og Priser

Hvem er vi?

Klubben startede 26. marts 1992 og har siden starten holdt til i Jyderuphallen. Den blev hurtigt en succes, så hurtigt, at den allerede indenfor det første år blev repræsenteret ved sit første stævne.
Siden er det fortsat gået godt for klubben. I dag har vi en masse glade løbere, der træner i klubben hver onsdag og fredag.

Hvad laver vi?

Kunstrulleskøjtning er lidt ligesom is-skøjtedans som du ser på tv.
Som nybegynder træner du på begynderholdet (Hold 1) . Det er et hold, hvor du lærer at holde balancen på rulleskøjter og efterhånden få lidt mere fart på. Du lærer at lave simple pynteting som på rulleskøjtesprog hedder blomst, pistol og flyver. Her er også tid til fælles lege f.eks. fangeleg. Dette for at blive lidt mere fortrolig med balancen og styrke fællesskabet. Man kan også godt blive inviteret med til små stævner, men det kræver at trænerne føler at man hører efter og at tingene bliver udført som der bliver sagt. Det kræver selvfølgelig også at du selv er parat til at deltage, også psykisk.
Når du er blevet bedre rykker du til spireholdet (Hold 2) . Her lærer du at lave spring, piruetter og andre lidt sværere øvelser. Her får du en mere intensiv træning og der er en let styrketræning med i træningen, og så er det her, du bliver klar til at kunne deltage i stævner.
På konkurrenceholdet (Hold 3) træner du en lidt mere intensiv styrketræning da rulleskøjtedans kræve en stærk krop til at kunne lave de svære hop desuden laves der et skøjteprogram sammen med trænerne, som du øver og løber ved stævner.

Interesseret? 

Lyder dette sjovt og spændende så kom forbi til et par prøvetræninger. Vi træner hver onsdag fra kl. 17.00 se mere under punktet Hold og Priser