Hold og priser

Hold

Klubben er delt i 3 hold. Som nybegynder starter man på hold 1 og rykker med tiden op på andre hold. Det er trænerne der bestemmer hvornår at det er tid til at rykke til et andet hold.

Priser

Kontingent betaler man for et halvt år af gangen – der uddeles girokort til løberne i januar og i august.

Hold 1 – 360 kr. for perioden januar – juni og 300 kr. for perioden august – december

Hold 2 – 480 kr. for perioden januar – juni og 400 kr. for perioden august – december

Hold 3 – 600 kr. for perioden januar – juni og 500 kr. for perioden august – december

Klubben kan tilbyde udlejning af skøjter (se mere omkring stævneskøjter længere nede). Prisen for lejen er kr. 60,- pr. måned. Sammen med skøjterne udleveres et sæt skøjtebeskyttere (til skøjterne) til brug under træning, når løberen begynder til konkurrence skal man selv indkøbe skøjtebeskyttere hertil.

Når du lejer skøjter af klubben må disse kun bruges til træning i klubben, stævner og arrangementer klubben afholder eller som klubben deltager i.

Omkring stævner må der kun rulles i godkendte skøjter fra enten Risport eller Edea alle andre skøjter må ikke bruges.

Der gives søskenderabat – spørg kasseren, hvis du vil vide mere om dette.

 

Forsikring:

Løberen er muligt dækket af familiens egen ulykkesforsikring, hvis familien har tegnet en ulykkesforsikring men tag jeres forholdsregler og tjek op med jeres forsikringsselskab.

Bemærk, at en privat ulykkesforsikring ikke er lovpligtig, men de fleste har alligevel tegnet en. Det er også et dumt sted at spare penge, for en ulykkesforsikring er ikke særligt dyr (ca. 600 kr. om året) i forhold til den dækning, man får.